Besparen

Meer rendement behalen?

Meer rendement uit uw bedrijf halen kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie.

Kosten binnen een bedrijf kunnen heel divers zijn, denk hierbij aan:

  • inkoop
  • inhuren van derden
  • personeel
  • verkoop / reclame kosten
  • kosten van verzekeringen
  • administratiekosten / accountantskosten
  • algemene kosten

De ene kostensoort is de andere niet, dit geldt ook voor ondernemingen zelf. Zo zal het ene bedrijf makkelijker kunnen besparen op de ene kostensoort en een ander bedrijf op een andere kostensoort.

VdM Finance Guide kan na een gesprek met u de cijfers voor u analyseren om zo in kaart te brengen waar besparingen mogelijk zijn. Dit zal enerzijds gedaan worden door de ervaring die opgedaan is door jarenlang cijfers van veel bedrijven bekeken te hebben. Anderzijds heeft VdM Finance Guide toegang tot diverse databanken, waarin per branche cijfers voor handen zijn welke wij dan naast uw cijfers leggen.

Op gebied van kosten die u heeft van derden, denk bijvoorbeeld aan administratie / accountantskosten, heeft VdM Finance Guide binnen haar netwerk partijen die wellicht goedkoper kunnen.

In de verzekeringswereld is het al snel appels met peren vergelijken gezien het feit dat de voorwaarden nog wel eens verschillen. VdM Finance Guide kijkt niet alleen naar de premies maar ook naar de voorwaarden.

Na de analyse krijgt u een heldere terugkoppeling. De uiteindelijk beslissing om wel of niet zaken aan te passen ligt uiteraard bij u, het is uw onderneming.

VdM Finance werkt met transparante prijzen en geen provisie. Zo wordt op voorhand een inschatting gemaakt van de tijdsbesteding en op basis daarvan voor u duidelijk wat de kosten zijn.

Geïnteresseerd ? Neem dan vrijblijvend contact op via contactformulier of neem telefonisch contact op met VdM Finance Guide.

“Uw persoonlijke gids bij financiële zaken voor ondernemers”

VdM Finance Guide

Ondernemingsplan

Als ondernemer komen er  veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. VdM Finance Guide helpt u graag met een ondernemersplan voor startende of bestaande ondernemers.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsadvies

Met de persoonlijke manier van aanpak en de jarenlange kennis binnen het bankwezen wil VdM Finance Guide u graag helpen. Kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag, ondernemersplan, financieel advies of bij een echtscheiding? Neem contact op

financiering

Financiering

Op moment van investeringsplannen binnen uw bedrijf is het vaak niet alleen met eigen middelen te financieren. Benieuwd wat VdM Finance Guide op gebied van financieren voor u kan betekenen? Bekijk het hier…

 

VdM Finance Guide

Bespaar analyse

Meer rendement uit u bedrijf halen? Dit kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie. Lees verder…

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Wilt u meer weten? Kijk dan hier…

 

VdM Finance Guide

Crowdfunding

Crowdfunding is een groeiende markt, zo werd in de eerste helft van 2014 23 miljoen euro opgehaald door middel van crowdfunding, dat is 75% van de totale som over heel 2013. Maar wat is crowdfunding eigenlijk en hoe kan VdM Finance Guide hierin adviseren? Lees verder…

financieringsaanvraag voor starters

Financieringsaanvraag voor starters

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden. Lees hier wat VdM Finance Guide voor u kan betekenen.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsplan voor starters

U wilt of bent een eigen bedrijf beginnen. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. Lees hier meer over…

Christiaan van der Molen;
úw Finance Guide

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

06 2114 1770
Christiaan@financeguide.nl