Bijzonder Beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. Hierdoor komen meer ondernemers in aanraking met een bijzonder beheer afdeling van hun financier. Ook kan dit zomaar ineens ontstaan uit iets zeer onverwachts, maar met een grote impact tot gevolg.  Mocht deze situatie bij u van toepassing zijn of dreigen te gaan ontstaan, kan VdM Finance Guide het volgende voor u betekenen:

  • In kaart brengen van mogelijkheden omzetstijging of kostenbesparing
  • Strategie bepalen voordat de financier die gaat opleggen
  • Aanwezigheid bij de vaak “onprettige“ gesprekken financier

Mocht u dreigen in de situatie van bijzonder beheer te komen, dan is één ding belangrijk. Geen afwachtende houding aannemen, wat misschien wel natuurlijk en gemakkelijk voelt op zo’n moment. Echter voorkomen is beter dan genezen en laten zien dat u actief bezig bent de zaken te veranderen is absoluut een betere uitgangspositie richting een financier.

VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Uit analyse van de cijfers en gesprek(ken) met u kan naar voren komen dat er mogelijkheden zijn om de omzet te verhogen. Een andere optie is het besparen op de huidige kosten om zo onder aan de streep een beter rendement te realiseren.

Als de financier u “uitnodigt” met iemand van bijzonder beheer dan zal dat uieraard niet een lekker gevoel geven. Belangrijk is wel dat u actief overkomt. Daarom is het verstandig om voor dat gesprek op een rijtje te zetten wat volgens u de mogelijkheden en of acties zijn die ondernomen moeten worden. VdM Finance Guide kan door jarenlange ervaring in de bankensector u hierbij helpen.

Bij een “bijzonder beheer-gesprek” met een financier zullen er snel emoties los komen. Logisch, iets waar u al jarenlang uw ziel en zaligheid in gooit dreigt van u af te glijden. Daarbij is reageren vanuit emotie een gevolg van. Echter alle partijen hebben baat bij een goede onderlinge verhouding om te zien wat de oplossingsrichtingen zijn. VdM Finance Guide kan u tijdens een gesprek begeleiden, zodat alle partijen on speaking terms blijven en voor u kan “vertalen” wat de bank aanreikt.

VdM Finance werkt met transparante prijzen en geen provisie. Zo wordt op voorhand een inschatting gemaakt van de tijdsbesteding en op basis daarvan voor u duidelijk wat de kosten zijn.

Geïnteresseerd ? Neem dan vrijblijvend contact op via contactformulier of neem telefonisch contact op met VdM Finance Guide.

“Uw persoonlijke gids bij financiële zaken voor ondernemers”

VdM Finance Guide

Ondernemingsplan

Als ondernemer komen er  veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. VdM Finance Guide helpt u graag met een ondernemersplan voor startende of bestaande ondernemers.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsadvies

Met de persoonlijke manier van aanpak en de jarenlange kennis binnen het bankwezen wil VdM Finance Guide u graag helpen. Kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag, ondernemersplan, financieel advies of bij een echtscheiding? Neem contact op

financiering

Financiering

Op moment van investeringsplannen binnen uw bedrijf is het vaak niet alleen met eigen middelen te financieren. Benieuwd wat VdM Finance Guide op gebied van financieren voor u kan betekenen? Bekijk het hier…

 

VdM Finance Guide

Bespaar analyse

Meer rendement uit u bedrijf halen? Dit kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie. Lees verder…

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Wilt u meer weten? Kijk dan hier…

 

VdM Finance Guide

Crowdfunding

Crowdfunding is een groeiende markt, zo werd in de eerste helft van 2014 23 miljoen euro opgehaald door middel van crowdfunding, dat is 75% van de totale som over heel 2013. Maar wat is crowdfunding eigenlijk en hoe kan VdM Finance Guide hierin adviseren? Lees verder…

financieringsaanvraag voor starters

Financieringsaanvraag voor starters

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden. Lees hier wat VdM Finance Guide voor u kan betekenen.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsplan voor starters

U wilt of bent een eigen bedrijf beginnen. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. Lees hier meer over…

Christiaan van der Molen;
úw Finance Guide

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

06 2114 1770
Christiaan@financeguide.nl