Over VdM Finance Guide

Wie is Christiaan van der Molen?

Ik ben Christiaan van der Molen, 36 jaar, getrouwd met Karin van der Molen – de Graaf en we hebben twee dochters. In mijn woonplaats Gerkesklooster ben ik actief binnen de plaatselijke korfbalvereniging, ondernemersvereniging en de kerk. Mijn manier van werken is in combinatie met een dosis humor me meer dan 100% in te zetten. Vanuit de korfbalsport meegekregen is het teamgevoel voor mij belangrijk. Gezamenlijk iets realiseren, wat ik in mijn eigen bedrijf graag samen met u / voor u wil doen.

Nadat ik mijn HBO studie Bedrijfseconomie (afstudeervariant Bank- en Verzekeringswezen) afgerond had lag het werk niet voor het oprapen. Via een uitzendbureau binnen de Rabobank begonnen op de afdeling beleggingen, een administratieve klus. Via die klus op de afdeling Bedrijven terecht gekomen. Na 1,5 jaar op de binnendienst de stap gemaakt naar adviseur.

De afgelopen 10 jaar als adviseur vele bedrijven in de regio Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen mogen helpen met name op gebied van financieringen.

Motivatie

De laatste jaren is de werkwijze van banken in zijn algemeen heel erg veranderd. O.a. door digitalisering, meer mogelijkheden via internet,  maar ook door veranderend beleid. Heel veel focus op interne zaken wat ten koste van de aandacht voor de klant gaat. Het persoonlijke is minder geworden en de bal wordt steeds meer bij de ondernemer zelf gelegd. Daarom de stap gemaakt naar mijn eigen onderneming VdM Finance Guide.

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

Algemene voorwaarden

Alle werkzaamheden worden verricht uit hoofde van een overeenkomst van opdracht met VdM Finance Guide, waarop van toepassing zijn de algemene voorwaarden, welke hier vermeld staan.

Werkervaring

Adviseur Bedrijven
Rabobank Drachten Friesland Oost
– maart 2015

Penningmeester diaconie
Gereformeerde Kerk Gerkesklooster Stroobos
– heden

Voorzitter
Korfbalvereniging Frigro
– heden

Secretaris
Vereniging voor Handel & Industrie Gerkesklooster – Stroobos
– heden

Adviseur Bedrijven
Rabobank Burgum De Lauwers (per 01-05-2014 overgegaan in Drachten Friesland Oost)
– mei

Voorzitter a.i.
Korfbalvereniging Frigro Gerkesklooster Stroobos

Intern Accountmanager Zakelijke Relaties
Rabobank Burgum de Lauwers

Intern Accountmanager Zakelijke Relaties (vervanging)
Rabobank Gorredijk

Assistent Bedrijvenadviseur
Rabobank Bergum – Oostermeer e.o.

“Uw persoonlijke gids bij financiële zaken voor ondernemers”

VdM Finance Guide

Ondernemingsplan

Als ondernemer komen er  veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. VdM Finance Guide helpt u graag met een ondernemersplan voor startende of bestaande ondernemers.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsadvies

Met de persoonlijke manier van aanpak en de jarenlange kennis binnen het bankwezen wil VdM Finance Guide u graag helpen. Kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag, ondernemersplan, financieel advies of bij een echtscheiding? Neem contact op

financiering

Financiering

Op moment van investeringsplannen binnen uw bedrijf is het vaak niet alleen met eigen middelen te financieren. Benieuwd wat VdM Finance Guide op gebied van financieren voor u kan betekenen? Bekijk het hier…

 

VdM Finance Guide

Bespaar analyse

Meer rendement uit u bedrijf halen? Dit kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie. Lees verder…

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Wilt u meer weten? Kijk dan hier…

 

VdM Finance Guide

Crowdfunding

Crowdfunding is een groeiende markt, zo werd in de eerste helft van 2014 23 miljoen euro opgehaald door middel van crowdfunding, dat is 75% van de totale som over heel 2013. Maar wat is crowdfunding eigenlijk en hoe kan VdM Finance Guide hierin adviseren? Lees verder…

financieringsaanvraag voor starters

Financieringsaanvraag voor starters

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden. Lees hier wat VdM Finance Guide voor u kan betekenen.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsplan voor starters

U wilt of bent een eigen bedrijf beginnen. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. Lees hier meer over…

Christiaan van der Molen;
úw Finance Guide

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

06 2114 1770
Christiaan@financeguide.nl