Financiering

Financiering voor starters

Een bedrijf starten kan met eigen middelen, echter het kan zo zijn dat die niet toereikend zijn of dat u die liever achter de hand houdt als buffer voor onvoorziene zaken. U zult dan op zoek moeten naar een financier, dat kan u huisbankier zijn, maar ook andere banken / financiers.

VdM Finance Guide kan op gebied van financieren helpen met de volgende zaken:

  • maken investerings- en financieringsplan
  • maken van prognoses ter onderbouwing van de investering
  • schrijven van onderbouwing van het plan
  • plannen voorleggen aan huisbankier of andere financiers
  • contactpersoon richting financier
  • aanwezigheid tijdens gesprek met financier
  • totale begeleiding financieringstraject

Elk financieringsverzoek staat op zich, echter elk verzoek zal klip en klaar op papier moeten staan. Is dit niet het geval dan zal de financier veel vragen hebben, enerzijds kan dat ze een negatief beeld geven van het plan, anderzijds werkt dat zeer vertragend in het financieringsproces. Met als gevolg dat u lang moet wachten op het definitieve besluit.

VdM Finance Guide heeft door jarenlange ervaring in de bankwereld de kennis in huis om uw dossier volledig en goed onderbouwd bij een financier neer te leggen. Dus met een onderbouwde investering- en financieringsplan, onderbouwde prognoses.

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden.

U bepaald waar we het verzoek neerleggen, alleen uw huisbankier of misschien wel bij meerdere partijen.

VdM Finance Guide kan voor u als contactpersoon optreden richting financier, kan het hele traject begeleiden. Indien gewenst kan zij aanschuiven als back-up of als woordvoerder tijdens gesprek met financier.

Alles met het uiteindelijke doel om voor u een passende financiering te vinden, zodat u ongestoord uw bedrijf kunt starten en de stap kunt maken die u voor ogen hebt.

VdM Finance werkt met transparante prijzen en geen provisie. Zo wordt op voorhand een inschatting gemaakt van de tijdsbesteding en op basis daarvan voor u duidelijk wat de kosten zijn.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op via contactformulier of neem telefonisch contact op met VdM Finance Guide.

“Uw persoonlijke gids bij financiële zaken voor ondernemers”

VdM Finance Guide

Ondernemingsplan

Als ondernemer komen er  veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. VdM Finance Guide helpt u graag met een ondernemersplan voor startende of bestaande ondernemers.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsadvies

Met de persoonlijke manier van aanpak en de jarenlange kennis binnen het bankwezen wil VdM Finance Guide u graag helpen. Kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag, ondernemersplan, financieel advies of bij een echtscheiding? Neem contact op

financiering

Financiering

Op moment van investeringsplannen binnen uw bedrijf is het vaak niet alleen met eigen middelen te financieren. Benieuwd wat VdM Finance Guide op gebied van financieren voor u kan betekenen? Bekijk het hier…

 

VdM Finance Guide

Bespaar analyse

Meer rendement uit u bedrijf halen? Dit kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie. Lees verder…

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Wilt u meer weten? Kijk dan hier…

 

VdM Finance Guide

Crowdfunding

Crowdfunding is een groeiende markt, zo werd in de eerste helft van 2014 23 miljoen euro opgehaald door middel van crowdfunding, dat is 75% van de totale som over heel 2013. Maar wat is crowdfunding eigenlijk en hoe kan VdM Finance Guide hierin adviseren? Lees verder…

financieringsaanvraag voor starters

Financieringsaanvraag voor starters

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden. Lees hier wat VdM Finance Guide voor u kan betekenen.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsplan voor starters

U wilt of bent een eigen bedrijf beginnen. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. Lees hier meer over…

Christiaan van der Molen;
úw Finance Guide

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

06 2114 1770
Christiaan@financeguide.nl