Ondernemingsplan

Hét ondernemingsplan voor u als starter

U wilt een eigen bedrijf starten of u bent onlangs gestart. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken.

Een veel gehoorde opmerking is dan, dat is een plan die gemaakt wordt om een financiering te regelen bij bijvoorbeeld een bank. Het klopt dat een financier hierom vraagt als u een financiering wilt. Echter het is ook een plan voor uzelf. Vooraf in kaart brengen, dus voordat u daadwerkelijk gaat investeren, wat dit doet met de omzet en de kosten en dus uiteindelijk met het resultaat binnen uw bedrijf. Ook een investering moet rendement opleveren.

Een ondernemingsplan bestaat een tekstueel en een financieel gedeelte. VdM Finance Guide kan u onderstaande delen helpen met een ondernemingsplan:

  • verzorgen tekstuele gedeelte ondernemingsplan
  • verzorgen financiële gedeelte ondernemingsplan
  • verzorgen totale ondernemingsplan
  • QuickScan van uw ondernemingsplan
  • Verzorgen aanvraagformulier voor kleine financieringsaanvragen.

U als ondernemer weet als geen ander wie u bent en wat u met uw onderneming wil. Echter dat zal ook goed op papier moeten, immers uw onderneming valt of staat door u als ondernemer zelf. Bent u niet thuis in hem omzetten van uw ideeën in teksten, laat VdM Finance Guide u hierbij helpen. Tijdens een gesprek vertelt u wie u bent en wat u wilt met u onderneming, VdM Finance Guide vertaalt dat voor u naar papier.

Het financiële gedeelte van een ondernemingsplan is voor veel ondernemers lastig om dit op papier te krijgen. Wat zijn zaken waar een financier naar kijkt en moet dus inzichtelijk zijn in het financiële plan ? Hoe bepaal ik de omzet of de kosten in een prognose ? Door jarenlange ervaring van beoordelen van ondernemingsplannen weet VdM Finance Guide als geen ander hoe dit te vertalen op papier.

Uiteraard kan VdM Finance Guide ook u hele plan verzorgen, zodat u zich bezig kan houden met het werven van nieuwe klanten of het regelen van andere zaken binnen uw op te starten bedrijf.

Voor alle genoemde activiteiten geldt dat VdM Finance Guide na het opmaken van het eerste concept dit voorlegt aan u, het is tenslotte uw plan, uw bedrijf, waar u voor de volle 100% achter moet staan.

Mocht u zelf het complete plan geschreven hebben, dan biedt VdM Finance Guide de mogelijkheid deze te laten checken. Vanuit de bril van een financier zullen wij naar uw plan kijken. Een plan moet zo weinig mogelijk vragen opleveren, want deze leveren alleen maar vertraging op tijdens een eventueel financieringstraject. Hoe completer uw plan, hoe sneller duidelijkheid van een financier.

Sommige financiers volstaan tegenwoordig bij een financiering van bijvoorbeeld maximaal EUR 50.000,- met het invullen van een aanvraagformulier. Heel mooi zo’n verkort ondernemingsplan, echter dat betekent dat u in nog minder woorden duidelijk moet maken wie u bent, wat u wilt. Want dat is en blijft de basis waar een financier naar kijkt. VdM Finance Guide kan u helpen bij het op een juiste en volledige manier weergeven van u en uw plannen.

VdM Finance Guide is onafhankelijk en kan u begeleiden naar elke financier.

VdM Finance Guide werkt met transparante prijzen en geen provisie. Zo wordt op voorhand een inschatting gemaakt van de tijdsbesteding en op basis daarvan voor u duidelijk wat de kosten zijn.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op via contactformulier of neem telefonisch contact op met VdM Finance Guide.

“Uw persoonlijke gids bij financiële zaken voor ondernemers”

VdM Finance Guide

Ondernemingsplan

Als ondernemer komen er  veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. VdM Finance Guide helpt u graag met een ondernemersplan voor startende of bestaande ondernemers.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsadvies

Met de persoonlijke manier van aanpak en de jarenlange kennis binnen het bankwezen wil VdM Finance Guide u graag helpen. Kunnen wij u helpen met een financieringsaanvraag, ondernemersplan, financieel advies of bij een echtscheiding? Neem contact op

financiering

Financiering

Op moment van investeringsplannen binnen uw bedrijf is het vaak niet alleen met eigen middelen te financieren. Benieuwd wat VdM Finance Guide op gebied van financieren voor u kan betekenen? Bekijk het hier…

 

VdM Finance Guide

Bespaar analyse

Meer rendement uit u bedrijf halen? Dit kan in hoofdlijnen op twee manieren. Uiteraard meer omzet door meer werk binnen te halen of de prijzen te verhogen. Echter eens goed kritisch naar uw kosten kijken is wellicht een betere of makkelijkere optie. Lees verder…

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer

Bijzonder beheer is de laatste tijd veelal in het nieuws. Dit komt uiteraard door de huidige economische tijd en die van de afgelopen jaren. VdM Finance Guide kan samen met u de bestaande cijfers analyseren. Wilt u meer weten? Kijk dan hier…

 

VdM Finance Guide

Crowdfunding

Crowdfunding is een groeiende markt, zo werd in de eerste helft van 2014 23 miljoen euro opgehaald door middel van crowdfunding, dat is 75% van de totale som over heel 2013. Maar wat is crowdfunding eigenlijk en hoe kan VdM Finance Guide hierin adviseren? Lees verder…

financieringsaanvraag voor starters

Financieringsaanvraag voor starters

Door de kennis van de bankwereld weet VdM Finance Guide hoe een financier naar een financieringsverzoek kijkt en hoe voor eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn oplossingen gezocht kunnen worden. Lees hier wat VdM Finance Guide voor u kan betekenen.

Ondernemingsadvies

Ondernemingsplan voor starters

U wilt of bent een eigen bedrijf beginnen. Er komen dan veel zaken op uw pad waar u vooraf misschien niet aan gedacht heeft. Om structuur te brengen in de investeringen en het rendement daarop is het verstandig om een ondernemingsplan te maken. Lees hier meer over…

Christiaan van der Molen;
úw Finance Guide

Met mijn persoonlijke manier van aanpakken en mijn jarenlange kennis binnen het bankwezen wil ik u graag helpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

06 2114 1770
Christiaan@financeguide.nl