Back
Uw specialist op het gebied van financieringen

Hoi, mijn naam is

Christiaan van der Molen

AFSPRAAK MAKEN AFSPRAAK MAKEN

Christiaan van der Molen

De persoon achter VdM Finance Guide is Christiaan van der Molen. Geboren in 1978 en vanaf mijn vierde woonachtig in Gerkesklooster. Getrouwd met Karin en trotse vader van Esmee en Maud. In de loop der jaren heb ik me ingezet voor de plaatselijke korfbalvereniging, de kerk en de ondernemersvereniging. Nu actief als voorzitter van Dorpsraad Gerkesklooster Stroobos en Dorps OntwikkelingsMaatschappij (DOM) Gerkesklooster Stroobos. Samen iets bereiken en verantwoordelijkheid nemen voor je dorp en de maatschappij zijn belangrijke waarden voor mij.

Na mijn HBO studie met afstudeervariant Bank- & Verzekeringswezen ben ik in 2004 terecht gekomen in de ‘wereld’ van zakelijk financieren. Eerst in loondienst bij een bank. Echter door het groter worden van de bank verloor ik een nauwe band met de klanten. Dit was altijd de basis waarop ik mijn baan inhoud gaf: korte lijnen en persoonlijk contact. Daarom begin 2015 ontslag genomen en in maart van dat jaar een eigen onderneming gestart.

Mijn manier van werken (bedrijf of als vrijwilliger) is een combinatie van meer dan 100% inzet met een goed contact, korte lijnen en humor. Niet snel tevreden met een nee, verder kijken, andere manieren zoeken, andere wegen in slaan om het te bereiken. Teamgevoel is voor mij belangrijk, iets wat ik vanuit mijn actieve korfbal carrière heb meegenomen. Teamgevoel in een bestuursfunctie of in een traject met een ondernemer. Gezamenlijk de plannen realiseren!

Meer VdM Finance Guide Meer VdM Finance Guide Contact opnemen Contact opnemen