Back
Uw specialist op het gebied van financieringen

Hoe werkt

VdM Finance Guide

Over VdM Finance Guide

VdM Finance Guide is in maart 2015 opgericht. Het gat tussen ondernemers en financiers werd steeds groter. Financiers proberen steeds meer te standaardiseren. Dit is niet altijd de beste oplossing voor ondernemers.

VdM Finance Guide is van mening dat elke aanvraag op zich staat. Elke ondernemer denkt en werkt anders en nog altijd de belangrijkste factor in een onderneming. Daarom begint elk traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, elkaar in de ogen kijken en aanhoren wat er speelt. Met een realistische blik zal VdM Finance Guide een eerste screening doen. Elkaar onnodig aan het lijntje houden of met kosten opschepen is niemand bij gebaat. Zijn we samen overtuigd van de mogelijkheden, maken we afspraken over hoe het traject gezamenlijk opgepakt kan worden.

Inmiddels al 5 jaar het vertrouwde adres voor advisering, begeleiding en bemiddeling voor bancaire trajecten, lease, crowdfunding en of fintech oplossingen.

Door het inschakelen van VdM Finance Guide blijft de opdrachtgever het persoonlijke contact ervaren ondanks dat de financieringsoplossing misschien wel bij een fintech (samenvoeging van de Engelse woorden financial en technology) bedrijf ligt. De bijna 20 jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zakelijke financieren zet ik graag voor u in !

VdM Finance Guide staat voor realistisch, kennis van zaken, transparant, onafhankelijk en dat met een persoonlijke werkwijze.

Meer over Christiaan Meer over Christiaan Contact opnemen Contact opnemen
blauwvisitekaart600