Back
Uw specialist op het gebied van financieringen

Voor wie?

AFSPRAAK MAKEN AFSPRAAK MAKEN

Startende
ondernemers

Niet alleen adviseren en begeleiden op gebied van financieringen, maar ook voor het opstellen van een ondernemingsplan inclusief prognoses bent u bij VdM Finance Guide aan het juiste adres. Veel financiers eisen bij startende ondernemers een plan, niet alleen in cijfers, maar ook tekstueel. VdM Finance Guide kent de eisen vanuit financiers voor ondernemersplannen. Veel ondernemers hebben de ideeën goed in het hoofd zitten over wat, waarom en hoe ze het willen. VdM Finance Guide kan dit vertalen naar papier inclusief het opstellen van een benodigde balans na investering en prognoses.

Bestaande
ondernemers

Als historische cijfers of prognoses al tot vragen zullen leiden bij financiers. Waarom dit niet direct op de heenweg al beantwoorden ? Is efficiënter, hierdoor sneller duidelijkheid van de financier. Geeft direct een beter gevoel bij de aanvraag voor een financier en dus minder “vervelende” vragen of benodigde extra gegevens. Daarom doet VdM Finance Guide dit standaard bij het uitwerken van een aanvraag. Op de stoel van de financier gaan zitten en door die bril kijken naar de aanvraag van de ondernemer. Gevolgd door advisering richting de ondernemer en de financier.

Ondernemer
in privé

Iemand in loondienst gaat met een salarisstrook naar een financier. Ondernemers hebben die niet en wordt het inkomen bepaald aan de hand van cijfers. Vroeger op basis van minimaal 3 jaarrapporten, tegenwoordig is dat niet een must. Ook hierin is goed voorbereid aankloppen bij een financier belangrijk. Gaat de financiers correcties toepassen op het inkomen en zo ja welke ? VdM Finance Guide kan dit goed voorbereidend in kaart brengen en de ondernemer begeleiden tijdens het aanvraagproces. Bij een bank of bij een van de tussenpersonen uit het eigen netwerk.

Beleggen vanuit BOX 3 in panden (bedrijfspanden, kantoorpanden, appartementen, (vakantie)woningen) is een opkomende investering voor ondernemers. Met als doel om na het stoppen van het ondernemerschap een (aanvullend) pensioeninkomen te hebben of gewoon om direct extra inkomsten te genereren. Ook hierin kan VdM Finance Guide de begeleiding doen.